Volkswagen Perunto

FLIP Camping Box

Hier kan u bij ons kiezen uit 2 modellen. We hebben een Volkswagen Transporter uitgerust met een uitneembare FLIP Camping Box of een met een Egoe Nest-box Roamer. Elk van deze varianten heeft zijn voor en nadelen. Ook kunnen we hier nog een onderscheid maken tussen een volkswagen transporter met een lange wielbasis of met een korte wielbasis. Hieronder bespreken we de Flip Camping Box:

Uitschuifbaar bed met matras

Dit bed is zeer snel geplaatst door het aluminium frame dat je heel makkelijk kan uitschuiven. Hierop komt de voorziene slaapmatras en je bed staat klaar! 

Grote schuiven

Grote ruime schuiven voor al je voeding en kookbenodigdheden kwijt te raken. Potten, pannen, borden, bestek, je bedenkt het maar en het past er in. Je kan de schuif indeling nog zelf aanpassen naar wens.

Pompbak met kraan

Een kleine maar zeer bruikbare pompbak die voorzien is van een vers waterkraan en een vuilwaterafvoer, juist zoals bij u thuis. Hierdoor is de afwas even vlot klaar. Voor de pompbak heb je ook nog een grote werkruimte.

12V koelkast

De koelkast, hij oogt klein maar je krijgt er verrassend veel in kwijt. Ook kan je hem makkelijk kouder of warmer zetten naar wens. 

Handbaar tafel vuurtje

Het kleine vuurtje is handig voor kleine zaken op te warmen op je avontuur. Ook is het makkelijk om je koffie klaar te maken voor goed aan de dag te beginnen . Je kan het makkelijk verplaatsen en je vindt er overal verse gasbusje voor. Verhongeren zal je dus zeker niet doen! Er is nog plaats genoeg voor moest je een 2de vuurtje meenemen.

Bekijk hier de volledige lijst