Volkswagen Perunto

Egoe Nest-box Roamer

Hier kan u bij ons kiezen uit 2 modellen. We hebben een Transporter uitgerust met een uitneembare FLIP Camping Box of een met een Egoe Nest-box Roamer. Elk van deze varianten heeft zijn voor en nadelen. Ook kunnen we hier nog een onderscheid maken tussen een volkswagen transporter met een lange wielbasis of met een korte wielbasis.

Opslagplaats voor keukengerei

Deze hippe box is in verschillende kleuren bij ons beschikbaar.

Uitneembare kook module met 2 vuurtjes

Principe van de samenstelling van de kookmodule. Bevat twee fornuizen, twee met neopreen bedekte gaspatronen, een hoge lade voor keukenapparatuur, een brede lade voor kampeerspullen en een tas voor kleine dingen zoals kruiden. Het bevat ook stukken plaatstaal voor winddichtheid die zijn ondergebracht in een praktische koffer.

Water kraan met darm & vers- en vuilwater tank

Principe van de samenstelling van de watermodule. Bevat een opklapbare wasbak zonder afvoer, twee kunststof water jerrycans van twaalf liter met zuigpomp, een kunststof opberglade en een 150 cm lange doucheslang of een wastafelmengkraan, beide te monteren op een snelkoppeling. Het wordt bestuurd door een kraan.

Bedbodem ondersteuning

Deze set biedt ondersteuning aan de bedbodem zonder dat deze aan de stoelen hoeft te worden bevestigd. Een tas voor het veilig opbergen van de hele set wordt meegeleverd. 

12V koelkast

Een verrassend grote koelkast is voorzien naast het keuken tablet. Hierdoor kan je makkelijk aan je gekoelde spulletjes tijdens het koken. Ook is de koelkast voorzien van de nodige regeling om hem harder en zachter te zetten naar wens.

Opbergplaats

Je vindt nog vele schuiven en bakjes om al je kook benodigdheden makkelijk en efficiënt op te bergen. 

Bekijk hier de volledige lijst