Uitrusting & Comfort

Interieur

De Volkswagen California Ocean is geschikt om te reizen met 4 personen. Er zijn 2 slaapplaatsen: één onder het hefdak en de andere wordt snel gecreëerd door de zitbank om te vormen tot een comfortabele slaapbank met een extra uitklapbare matras.

Koken

De VW California is uitgerust met een functioneel gasvuur waar u gemakkelijk uw lievelingsmaaltijd op kan bereiden. Ook een kleine afwas is mogelijk. U beschikt over een afwasbak, stromend water en een vuilwatertank.

Koelvak

Drank en voeding koel bewaren kan in het ruime koelvak links van het kookvuur. Er zijn ook voldoende 12V stekkers om u mobiele koelbox van stroom te voorzien.

Tafel en stoelen

Door middel van de draaibare stoelen vooraan en de uitklapbare tafel tovert u de California in geen tijd om in een gezellige zit/eetplaats.

Bekijk hier de volledige lijst

Control unit

Met het multifunctionele touchscreen kunt u de verschillende functies van uw VW California centraal bedienen. Het geeft bijvoorbeeld aan hoeveel water u nog aan boord heeft en wat de laadtoestand van uw accu is.

230v stekker

De VW California is ook voorzien van twee 230V stekkers waarmee u bijvoorbeeld een laptop of fototoestel kunt opladen.

230v buiten/watertank

Eenmaal op bestemming kan je de VW California gemakkelijk voorzien van stroom met de buitenstekker, zo laadt de accu terug op en kan je nooit zonder stroom vallen. De California zal altijd terug starten want ze is voorzien van een tweede accu voor het mechanische gedeelte. De watertank kan eenvoudig bijgevuld worden.

Opbergvakken en koffer​

De VW California is niet voor niets de referentie onder de buscampers. Met overal ingewerkte opslagruimtes is het verbazingwekkend hoeveel spullen en bagage u nog extra kan meenemen op uw onvergetelijke reis.

Verwarming en isolatie

Met de extra verwarming op de motorbrandstof is deze camper niet seizoensgebonden. In de winter kan u dus ook onvergetelijke avonturen beleven. 

Toilet

IN OPTIE kan u bij het huren van de VW California een draagbaar toilet kopen en zo bent u volledig onafhankelijk.

Slapen

U kan kiezen uit 2 slaapplekken. Onder het automatische hefdak  ( zo kunnen uw spullen beneden blijven staan) vindt u een super comfortabele slaapplaats waarvan u de voorkant kan openritsen zodat u bij het ontwaken onmiddellijk kan genieten van de omgeving. Of slaapt u liever discreet beneden, alleen de kenner weet dat het een camper is. Ideaal voor een citytrip.